Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Μοσχάτο Αττικής. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι σήμερα ανέπτυξε έντονη κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Από το 2000 εργάζεται στο Μετρό της Αθήνας όπου και εξελέγη πρόεδρος των εργαζομένων και εκπρόσωπος τους στο Δ.Σ. της εταιρείας. Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, συμμετείχε ως εκπρόσωπος των ασφαλισμένων στην δευτεροβάθμια επιτροπή του ΕΟΠΥΥ και διετέλεσε πρόεδρος του παραρτήματος της Αθήνας της ‘Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, όπου ασχολήθηκε με το καταναλωτικό κίνημα, τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την κοινωνική οικονομία.

Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΔΕΚΟ. Η συστηματική της ενασχόληση με τα κοινά της έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει εκείνη την συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση, που της επιτρέπει σήμερα να συνεισφέρει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτήν την νέα συλλογική προσπάθεια.

Share This