Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από τα πρώτα του βήματα ζει στο Περιστέρι, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.

Σπούδασε Ιατρική στην Πάντοβα της Ιταλίας και ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στο Γ.Ν.Ν.Α «Η Ελπίς» με Δάσκαλο τον Καθηγητή Σταύρο Πλέσσα.

Στον ενήλικο βίο του τον συντροφεύει η σύζυγος του, Αικατερίνη Πρίγκα, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, με την οποία απέκτησε δυο υιούς, τον Αθανάσιο (Οικονομολόγο, νυμφευμένο με την Ευφροσύνη Λαμπράκη, Φιλόλογο) και τον Χρήστο (Χημικό Μηχανικό), εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Με τα κοινά ασχολείται από φοιτητής. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού στο Δήμο Περιστερίου για 4 τετραετίες. Το 2004 εκλέχτηκε στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τον Συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Του ανατέθηκαν καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου στη Δημόσια Υγεία.

Από το 1990 εργάζεται στο ΠΕΔΥ Περιστερίου. Υπερασπιζόμενος το έργο της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο «Δύναμη Ζωής» με Επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, δηλώνοντας υπερηφάνεια για το έργο που έχει παραχθεί και σιγουριά για τις προοπτικές αυτής της παράταξης προς όφελος των πολιτών.

Share This