Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Είναι 30 ετών, κάτοχος πτυχίου Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών , με μεταπτυχιακές σπουδές στη Παθοβιολογία Στόματος και τη Νοσοκομειακή Οδοντιατρική. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Ως ευαισθητοποιημένη πολίτης συμμετέχει ενεργά σε Δομές αλληλεγγύης και κοινωνικά ιατρεία στην ευρύτερη περιοχή του Βορείου τομέα, καθώς και στο Οδοντιατρείο του Σικιαριδείου ιδρύματος. Συμμετείχε επίσης στα Special Olympics ως εθελόντρια οδοντίατρος, ενώ εμπλέκεται ενεργά σε κινήματα που σχετίζονται με το προσφυγικό, τον αντιφασισμό, το φεμινισμό και τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Έχει επιλέξει συνειδητά την οργανωμένη ζωή στην Αριστερά και τη Νεολαία Σύριζα διότι αποτελεί βαθύτατη πεποίθησή της ότι τα προβλήματα, ιδίως αυτά των νέων ανθρώπων, είναι κοινά, άρα απαιτούν συλλογικές λύσεις, οι οποίες είναι δυνατές μόνο μέσα από τη συλλογική δράση και διεκδίκηση!

Share This