Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια Αττικής. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο σε διάφορες ομάδες της Αθήνας. Αφού τελείωσε το σχολείο και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε για δέκα χρόνια ως διοικητικό στέλεχος σε εταιρίες σκυροδέματος και ασφαλτικών.

Παντρεύτηκε το 1990 με την Αντιόπη Μαχαίρα και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Θανάση και της Αργυρώς. Ένα τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το 2000, είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της συζύγου του και τον τραυματισμό του, έκτοτε είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου. Μεγαλώνοντας τα παιδιά του συνέχισε τον αθλητισμό παίζοντας μπάσκετ με αμαξίδιο κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και κύπελλα.

Σπούδασε από το 2005 έως το 2009 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κοινωνική Ανθρωπολογία. Διετέλεσε μέλος ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών για 6 χρόνια και μέλος ΔΣ του ΠΙΚΠΑ Βούλας για τρία χρόνια. Μέχρι και σήμερα συμμετέχει στις δράσεις του αναπηρικού κινήματος και παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο στην ΑΕΚ.

Share This